ShoutMix chat widget
[close]

Sunday, 22 January 2012

lawak bola!!!!

 pernahkah anda melihat orang sebegini  rupa???????

hampehhhhh!!!!!hahahahaaa...mcity kalah....
Apa kata korang??

BYE2 2011!!!!...HYE2 2012

assalamualaikum......

yeahhh....tahun baru azam baru.....lama dh tak update post ni...gara2 spm lah katakan....
tpi skrng....GUA DATANG LAGI.......!!!!!!!!'....thun yg pnuh cabran...harap dpt ditempuhi dgn tenang....
insyaAllah....:D
Apa kata korang??

Tuesday, 23 August 2011

RAya daH deKAT!!!!

Assalamualaikum.....




sedar tak sedar....raya dh nak dekat...bak kata jet li.........di hujung jari dahhhh..
tpi bak kata budak2.......dh tak ada jari bang.....ni mrcun punya pasal..


haha....kk....xyah cita pasal mrcun.....nie nak kata ckit.....korang dah ready ka?????
bukan ready apa....yalah kan....ready nak sembunyikan korang punya biskut dan kek......mana tau...kot2 nanti satu skolah dtg ke rumah....terutamnya bgi insan yg brgelar guru....haha..kalau bab ni.....mmg x pyah nak kita heboh kan lah....mmg tradisi org cnie kan?????


asal nak org dtang ja msti bpeloh bdan...lagi2 yg sifat nya yg bakhil tu....bkan nya apa....prnah brlaku kat aku pun......time dulu....aku dtglah kt rumah jiran ku nie......bla smpai ja......huisyhhhhhh!!!!!!!biar betul.....laju jugak angkat balang2 tu.....relax lah mkcik...xkan lah aku ni nak mkan semua kan....haha..last2....tggal 2-3 balang ja atas meja..ahahahaha.....x sgka kan....ada jugak org mcm nie..


tapi xpa......kita dh nak dkat raya.....so.....biarlah buangkan sikap2 dan amalan bruk kita dulu.......dan tread-in ke amalan yg muia.........okay...ni ja yg aku dpat coretkan....nnti2 aku updated lagi psal crita2 yg agak memilukan hinggga mlompat2 atas katil rumah korang.....:D
Apa kata korang??

Saturday, 20 August 2011

sampai kemana???

Khamis – 18 Ogos 2011. Buletin Utama khabarkan yang ada beberapa budak sekolah Islam yang diajar tentang agama kristian dekat pusat tuisyen yang dkatakan free . Budak-budak tuh ditayangkan dengan video tentang Jesus, diajar menyanyi lagu-lagu gereja. 
hey....apa nak jadilah.kalau lah anak aku jdi cmni. mmg aku soal dia smpai abis..Aku tak ada apa nak diulas cumanya aku nak cakap yang kalau isu ni tak ditangani dengan berkesan, [...]




ya Allah..kau hindarkan lah kami dripada menduakan mu....
Apa kata korang??